Lees hier wat anderen zeggen…

Filter
1 - 5
Reviews for Zielstekening
5/5
Inzicht

Wow lieve Suuz, wat heb jij een treffende zielstekening voor mij gemaakt. Ik zie het als een enorm cadeau en ben dan ook erg dankbaar. De tekening was niet alleen prachtig maar ook zo treffend. Ik heb vele inzichten gekregen in mijn levenspad en mijn zielendoel word steeds helderder. Ik heb ook nog veel nagedacht over de besproken symboliek. Kortom, ben je op zoek naar inzichten in de kern van je zijn? Twijfel dan niet en laat Suuz ook voor jou een mooie zielstekening maken. Geloof me je krijgt er echt geen spijt van.

5/5

Ik ben onder de indruk van de prachtige tekening die Suuz voor mij heeft gemaakt! Ik kijk er iedere keer met veel plezier naar. De toelichting door Suuz was heel herkenbaar, zuiver, liefdevol en professioneel. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Suuz. Door tekening/reading kom ik weer een stukje dichterbij mijn ware zelf! Heel veel dank lieve Suuz!🌈❤️🦋🦌🌈

5/5
spot on

Wauw, wat een bijzondere ervaring! Toen ik de zielstekening voor het eerst zag, was er meteen een stuk herkenning: Ja dit ben ik, dit gaat over mij. De uitleg die je me daarna vertelde, zorgde voor nog meer verheldering. Vooral de stukken die meer op het onbewuste vlak zaten en dan toch zo kloppend zijn, maakten veel indruk op me. Echt heel mooi, wat een bijzondere gave Suuz. Dankjewel!

5/5
Bevestiging

Alles klopte. Alles werd aangeboden in een liefdevolle zielstekening met metaforen en verwijzingen naar mijn Zijn. Ik werd geraakt doordat ik gezien was zoals ik ben, diep van binnen. Ik kreeg bevestiging en stimulans en een wegwijzer om te mogen volgen. Dank je wel lieve Suuz. Jouw lezing was een geschenk!

5/5
Vertrouwen

De prachtige tekening en de telefonische uitleg ervan hebben me gesterkt in mijn levenspad en levensmissie. Alle essentiële kwaliteiten die ik heb werden genoemd en ook de kwaliteiten die ik meer mag inzetten. Het geheel gaf vooral rust, het ‘hier’ is ook prima en er is nog zoveel mogelijk! Bedankt voor het mooie inzicht.

5/5
Verlichtend

Ik word opnieuw helemaal blij als ik aan de prachtige zielstekening met bijbehorende reading denk. Wat heb je dat ontzettend mooi gedaan lieve Suus. Het was echt prachtig om onder jouw begeleiding door de deur te mogen gaan en het gaf zoveel verlichting. Ik hoop dat je heel veel mensen op deze bijzondere manier verder mag helpen op hun pad. Nogmaals heel veel dank!

5/5
Wonderlijk

Wat een onwijs gave ervaring was dit voor mij ! Zo’n schitterende en persoonlijke tekening met allerlei symbolen die echt bij me passen. Die me alles vertellen over wie ik ben. Het klopte allemaal en heeft me heel erg geïnspireerd. Ik putte kracht uit wat je vertelde en voelde me er tegelijkertijd door bevrijd. Dankjewel lieve Suuz !

5/5
Mijn Zijn

Lieve Suus. Als ik aan mijn zielstekening denk word ik helemaal warm van binnen. Je hebt me zo goed neergezet. Mijn strijd uit het verleden, mijn adelaar zijn en overzicht hebben/krijgen over hoe mijn leven was en zal zijn. Het is er gewoon allemaal. Ik kan er verder mee en kan je zeker aanbevelen aan anderen. Dank je wel. Liefs Femmie

Reviews for Healing
5/5
Liefdevol

Suuz heeft me geholpen met een transformerende healing. Dit deed ze op een uiterst integere, zachte en liefdevolle wijze. Ik heb haar als heel kundig ervaren en voelde me na de healing opgelucht, energiek en blij.