In het kort…

Ik begeleid hooggevoelige ouders om terug bij hun hart te komen en hun eigen pad in het leven te lopen, zodat er meer harmonie en verbinding in hun gezin komt en het leven met hun hooggevoelige kind een magische reis wordt. Mijn kracht ligt erin dat ik de ander volledig kan zien voor wie hij/zij is waardoor oude overtuigingen kunnen worden losgelaten. Daarnaast voel ik aan wat het punt is.

Mijn eigen reis begon in 1997 met Reiki 1, een jaar later volgde Reiki 2 in en in 2003 het Reiki Masterschap. In 2006 ben ik afgestudeerd als Massagetherapeute en richtte mijn praktijk Heel Puur op. Naast het fulltime werken in mijn praktijk studeerde in 2010 af als HBO WellnessCoach. In deze opleiding leerde ik -naast professioneel coachen- alles over Lichaamswerk, Innerlijk Kind Heling, Ademwerk en Medische Basiskennis op HBO niveau.

Daarnaast jaarlijks bijscholingen, cursussen en opleidingen, oa. Helend Tekenen, Holistische Peuter- en Kleuteryoga, Yoga Docent Opleiding, Natuurcoaching, Meditatie, The Artist’s Way, Illustratie en Shin-Do.

Door het jarenlang fulltime werken in mijn praktijk Heel Puur, ervaring opdoen in de praktijk, met mensen, en in het dagelijks leven ben ik steeds meer gaan zien en aanvoelen. Sinds de cursus Intuitie Next level is dit verder verdiept, heb ik veel readingen gegeven en mijn eigen vorm daarin gevonden; de zielstekening.

Sinds ik zelf 2 kinderen heb, werk ik ook heel graag met kinderen en gezinnen.

Als ik niet aan het ‘werk’ ben, dan geniet ik van het leven met mijn eigen gezin, struin rond in de natuur met mijn kinderen op zoek naar schatten, werk in de moestuin, ben aan het tekenen, speel met verf of zit met mijn handen in de klei.

Mijn werk bevindt zich op het raakvlak tussen intuïtie, creativiteit en natuur…al deze elementen kun je terugvinden in de begeleiding, coaching en workshops die ik geef, zie met Suzanne. Ook in het creatieve werk wat ik zelf maak en de journals die ik schrijf, zijn deze elementen terug te vinden, zie ‘door Suzanne’. Mijn werk ondersteunt mij en mijn gezin en het inspireert anderen om zelf hun eigen dromen te vinden en waar te maken.