Creativiteit en hooggevoeligheid horen bij elkaar. Ik ken niet één hoogsensitieve persoon (volwassen of kind), die niet creatief is. Al wordt die creativiteit lang niet altijd geuit, ze is er wel. Het ontwikkelen van creativiteit is voor hooggevoelige personen een belangrijke stap om hun hooggevoeligheid als talent te gaan zien en in te gaan zetten.

In de creatieve workshops die Suzanne geeft, wakkert zij je creatieve vuur aan, inspireert en deelt, zodat jij je creativiteit (her)ontdekt en er vooral weer plezier in krijgt! Als je een workshop samen met je kind volgt, is dit een unieke gelegenheid om op een andere, speelse manier met elkaar bezig te zijn en jullie onderlinge band te verdiepen.

Je kunt met Suzanne de volgende workshops doen;

–       Workshop Fantasiedier van keramiek. 2 x 2 uur lees verder

Workshop voor het hele gezin, waarbij ieder gezinslid van klei een onderdeel van het fantasiedier maakt. De afzonderlijke delen worden daarna door jullie aan elkaar gemaakt en vervolgens in de keramiekoven gebakken.

Deel 2 van de workshop bestaat uit het gezamenlijk decoreren van jullie dier. Waarna het dier nogmaals de keramiekoven ingaat.
Ongeveer twee weken later kan jullie fantasiedier worden opgehaald.

–       Workshop Decoreer je eigen beker van keramiek.lees verder

Altijd al je eigen beker van keramiek willen decoreren? Dan is dit je kans! In de workshop ga je aan de slag met een handgemaakte beker van Suzanne, die voorgebakken (biscuit gebakken) is. Deze beker ga je met glazuur beschilderen, bestempelen etc. Ook heel geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar; het glazuur vloeit mooi uit, wat tot verassende kleureffecten kan leiden!

Ongeveer twee weken later kun je jouw beker op komen halen.

–       Workshop Soulcollage lees verder

Kleine collages maken van afbeeldingen die puur intuïtief uitgekozen worden. Geen woorden, alleen beelden en daardoor ook heel geschikt voor kinderen. Zo worden mooie kaarten gecreëerd, die rechtstreeks tot je gevoel spreken.

Er is ook gelegenheid tot het elkaar laten zien van je kaarten en er iets over vertellen. Dit kan ook onderling zijn, tussen ouder en kind. Kinderen hebben vaak verassende, mooie en ontroerende verhalen bij de afbeeldingen op hun kaarten.