Zielstekening* met reading/healing**:      €83 excl. verzendkosten
 
*Zielstekening: papierformaat A4, cirkel ongeveer 21 cm (past in stevige envelop door de brievenbus)
**Soms mag er tijdens de reading ook een healing plaatsvinden, dit is echter niet altijd het geval.
 
Via de email ontvang je de bankgegevens waarnaar het bedrag overgemaakt kan worden.

Voor het maken van een afspraak kun je het contact opnemen met Suzanne.

Voorwaarden

Omdat het uit ervaring is gebleken dat het belangrijk is om misverstanden tegen te gaan, heeft Suzanne een aantal algemene voorwaarden. Zoals ze hieronder beschreven worden, gelden ze voor alle producten en diensten van Suzanne.

* Zielstekeningen hebben geen specifieke krachten en kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden of gekoppeld worden aan lichamelijke of psychische klachten.
* Suzanne beschikt niet over specifieke krachten en kan dus niet verantwoordelijk gesteld worden of gekoppeld worden aan iemands lichamelijk en/of psychische klachten die ontstaan in de periode nadat iemand Suzanne gesproken heeft of nadat ze een Zielstekening gemaakt heeft.
* Suzanne zal nooit iemand voor, tijdens of na gesprekken aanraden om te stoppen met medicatie, therapie en/of adviezen geven op medisch/psychisch gebied. Hiervoor is de persoon zelf verantwoordelijk.
* De Zielstekeningen, schilderijen en ander creatief werk en al hun beeldmateriaal zijn beschermd. Doorverkoop, handel, kopiëren en gebruik van mijn beeldmateriaal is dus ook niet toegestaan zonder toestemming.
* Na boeking van Zielstekeningen, Kinderfluistersessies, workshops, readingen en/ of healingen geef ik geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Hierbij reken ik dan wel 40% administratiekosten.
* Een Zielstekening kan niet geannuleerd worden omdat ik de tekening voorafgaand aan de reading gemaakt heb.
* Ik behoud het recht door mij gemaakte Zielstekeningen te publiceren.