Ik kan jou/jullie op de volgende manieren begeleiden;

Zielstekening

Een Zielstekening is een handgeschilderde tekening waarin een beeld gegeven wordt van de reis van jouw ziel in dit leven. Zowel de rode draad van je leven als je persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn daarin zichtbaar. In de kleuren, beelden en symbolen lees ik je verleden, heden, zielsmissie en potentieel. Dit bespreek ik met je in een reading. De reading kan telefonisch en duurt 30 a 45 min. Soms gebeurt het dat er tijdens een reading ook een healing mag plaatsvinden, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Zielstekening door Suzanne van StraalenZielstekening door Suzanne van StraalenZielstekening door Suzanne van Straalen

Een reading via een Zielstekening kan o.a. nuttig zijn om:
– dieper inzicht te krijgen in je leven
– je erkend en gezien te voelen
– nog meer in je kracht en licht te gaan staan
– je bewust te worden van ontwikkelpunten
– een ruimer perspectief op je leven te krijgen en daardoor makkelijker een beslissing kunnen maken.

Een Zielstekening spreekt, in tegenstelling tot een reading via alleen woorden, een diepere laag in jezelf aan en zal vandaaruit ook doorwerken. Regelmatig naar je Zielstekening kijken, wordt vaak als helend ervaren. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier de reviews.

Een zielstekening kun je aanvragen via het contact formulier. Ik heb daarbij de volledige wettige naam (incl. alle voornamen) van diegene voor wie de zielstekening bestemd is nodig.
BELANGRIJK: Als je een zielstekening voor een ander wilt laten maken, dan is het belangrijk dat deze persoon hiervoor toestemming geeft. Ik zal nooit zonder toestemming op iemand afstemmen. Iedere ziel heeft recht op zijn of haar eigen pad en mag ten alle tijden bepalen wat hij wel of niet wil laten zien of wil delen. Ik hecht hier heel veel waarde aan en zal nooit afstemmen zonder toestemming!
Het op zielsniveau afstemmen op jou en het maken van jouw Zielstekening duurt ongeveer anderhalf uur en doe ik in alle rust voorafgaand aan de reading. Hierdoor kan de Zielstekening niet geannuleerd worden!

Zie hier voor de tarieven en voorwaarden.

Kinderfluistersessie

Heb je vragen over je (hooggevoelige) kind? Wil je graag weten waarom je kind niet zo lekker in zijn/haar vel zit? Waarom je kind soms zo boos kan worden, slecht slaapt of moeite heeft om op school mee te komen? Of is er iets anders waar jij je zorgen over maakt? Maak dan een afspraak voor een kinderfluistersessie!
Tijdens een kinderfluistersessie wordt via jou de energie van je kind gelezen. Hierdoor kun je meer inzicht krijgen over wat er aan de hand is, en wat je kind nodig heeft. Een groot voordeel van een kinderfluistersessie is dat deze plaats kan vinden via telefoon. Je kind wordt er niet mee belast. Duur: 60-75 minuten.

Healing

Suzanne werkt al jaren als energetisch healer en Reiki master. Ben je geïnteresseerd in een healing, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.