Ben jij een hooggevoelige ouder? De hooggevoelige ouders die ik ontmoet, zijn enorm liefdevolle ouders die het beste willen voor hun kind, maar even niet meer weten wat ze aanmoeten met hun kind/de situatie…samen met hen zoek ik naar een oplossing.

Ik kan jou/jullie op de volgende manieren begeleiden;
–       Kinderfluistersessie lees verder

Heb je vragen over je (hooggevoelige) kind? Wil je graag weten waarom je kind niet zo lekker in zijn/haar vel zit? Waarom je kind soms zo boos kan worden, slecht slaapt of moeite heeft om op school mee te komen? Of is er iets anders waar jij je zorgen over maakt? Maak dan een afspraak voor een kinderfluistersessie!
Tijdens een kinderfluistersessie wordt via jou de energie van je kind gelezen. Hierdoor kun je meer inzicht krijgen over wat er aan de hand is, en wat je kind nodig heeft. Een groot voordeel van een kinderfluistersessie is dat deze plaats kan vinden via telefoon of Skype. Je kind wordt er niet mee belast. Duur: 60-75 minuten.
 

–       1 op 1 Begeleiding voor hooggevoelige ouders lees verder

In de 1 op 1 begeleiding gaan we samen op reis, met je kind als gids. Die reis ziet er voor iedereen anders uit en is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt en er zich in jouw leven aandient.
 

–       Huis energetisch in balans brengen lees verder

Kinderen zijn vaak erg gevoelig voor de sfeer en energie in huis. Wanneer de energie in huis uit balans is, dan kunnen ze hier veel last van hebben. Ze zijn bang op hun kamertje, hebben moeite om in slaap te vallen, worden vaak huilend wakker of worden zonder aanleiding boos.
Als jij je kind hierin herkent, is het goed mogelijk dat je huis energetisch belast is. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Wanneer jij het gevoel hebt, dat je huis energetisch belast is, kun je je huis laten reinigen. Dit kan ook op afstand. Ook kan ik je helpen om de energie in je huis te verhogen, zodat jij en je gezin thuis extra energetisch ondersteund en bekrachtigd worden.