Ben jij een hooggevoelige ouder? De hooggevoelige ouders die ik ontmoet, zijn enorm liefdevolle ouders die het beste willen voor hun kind, maar even niet meer weten wat ze aanmoeten met hun kind/de situatie…samen met hen zoek ik naar een oplossing.

Ik kan jou/jullie op de volgende manieren begeleiden;
–       Kinderfluistersessie lees verder

Heb je vragen over je (hooggevoelige) kind? Wil je graag weten waarom je kind niet zo lekker in zijn/haar vel zit? Waarom je kind soms zo boos kan worden, slecht slaapt of moeite heeft om op school mee te komen? Of is er iets anders waar jij je zorgen over maakt? Maak dan een afspraak voor een kinderfluistersessie!
Tijdens een kinderfluistersessie wordt via jou de energie van je kind gelezen. Hierdoor kun je meer inzicht krijgen over wat er aan de hand is, en wat je kind nodig heeft. Een groot voordeel van een kinderfluistersessie is dat deze plaats kan vinden via telefoon of Skype. Je kind wordt er niet mee belast. Duur: 60-75 minuten.

–       1 op 1 Begeleiding voor hooggevoelige ouders lees verder

In de 1 op 1 begeleiding gaan we samen op reis, met je kind als gids. Die reis ziet er voor iedereen anders uit en is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt en er zich in jouw leven aandient.

–       Healing lees verder

Suuz werkt al jaren als energetisch healer en Reiki master. Ben je geïnteresseerd in een healing, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.